DESIGNA SJÄLV | Dekal för brevlådan med egen text

95.00 kr inkl. moms

Skapa dina egna brevlådedekaler med ett stort urval av olika typsnitt, färger och symboler (du kan även klicka på brevlådan för att anpassa dennes färg till din brevlådans färg). Du kan skapa här dekaler med max bredd och höjd på 20 cm respektive 26 cm. Om du önskar dig större dekaler välj DEKALDESIGNERN MINI, där kan du skapa texter med en längd på upp till 60 cm. Om du behöver hjälp med hanteringen av designprogrammet kan du trycka på den lilla informationssymbolen längst upp till höger på arbetsytan. Alla dekaler är konturskurna utan bakgrund och levereras med appliceringsfolie. Vi använder oss av en av de bästa vinyler på marknaden med 7 års livslängd. Vi jobbar på att optimera programmet för mobila enheter, men i nuläget fungerar den bäst på datorer eller läsplattor. Dekalen levereras med monteringsanvisning och verktyg om så önskas.

Designförslag

Beskrivning

Monteringsanvisning

Monteringsanvisning
Rengör ytan som folien ska monteras på. Använd sprit, fönsterputs eller motsvarande. Kom ihåg att ytan skall vara helt torr innan montering.
Låt bärpapperet på baksidan vara kvar. Placera dekalen på önskad plats och fixera med tejp. Större dekaler kan tejpas fast i mitten.
Lyft upp dekalen på en sida och dra bort bärpapperet till mitten. Klipp sedan av papperet i botten och tryck fast dekalens första halva.
Ta bort fixeringstejpen i mitten och montera också dekalens andra sida. Stryk noggrant utåt från mitten. Kom ihåg att hålla ut resten av dekalen en bit från monteringsytan.
Se till att du har skrapat överallt. Nu måste du bara ta bort monteringsfolien och din dekal är på plats.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “DESIGNA SJÄLV | Dekal för brevlådan med egen text”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *