BILDEKAL | BILDEKOR | RALLY STRIPNING

95 kr inkl. moms

DEKALSET – tvåsidig för höger och vänster sida.

Släpp loss fantasin! Skapa en helt unik stripning till din bil. Välj mellan ett obegränsat antal färgkombinationer och många olika typsnitt. Alla dekaler printas på kvalitétsvinyl med luftkanaler och lamineras för att förenkla ditt montage och minimera risken för bubblor och veck. I paketet ingår alltid dubbla uppsättningar av textdekaler och spegelvända motivdekaler, en för höger sida och en för vänster sida av bilen.

Beskrivning

Material

Dekalen printas på kvalitetsvinyl med luftkanaler från ORAFOL (8 år hållbarhetsgaranti). Vi printar med Eco Solvent färg och skyddslaminerar alla dekaler för att motverka slitage och påverkan från UV-ljus. Själva dekalen levereras på ett bärpapper med överföringsfilm för ett problemlöst montage. Alla dekaler är konturskurna och monteringsredo.

Montering

Rengör noga ytorna där dekalen skall monteras med T-sprit eller liknande rengöringsmedel. Vi rekommenderar en folieskrapa samt vass kniv för att kunna skära bort delar av dekoren som sticker ut utanför bilens kaross. Om du behöver hjälp med monteringen av dekoren så tveka inte att kontakta oss, vi lämnar gärna en offert för ett proffsigt slutresultat.

Monteringsanvisning

Ytterligare information

Format

Konturskuren

Motiv

Text och symbol, Egen text / motiv

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …