BILDEKAL | BILDEKOR | RALLY STRIPNING

1500.00 kr inkl. moms

DEKALSET – 2 delar för höger och vänster sida.

Släpp loss fantasin! Skapa en helt unik stripning till din bil. Välj mellan ett obegränsat antal färgkombinationer. Alla dekaler printas på kvalitétsvinyl med luftkanaler och lamineras för att förenkla ditt montage och minimera risken för bubblor och veck. I paketet ingår två spegelvända dekaler, en för höger sida och en för vänster sida av bilen.

Beskrivning

Material

Dekalen printas på kvalitetsvinyl med luftkanaler från ORAFOL (8 år hållbarhetsgaranti). Vi printar med Eco Solvent färg och skyddslaminerar alla dekaler för att motverka slitage och påverkan från UV-ljus. Själva dekalen levereras på ett bärpapper med överföringsfilm för ett problemlöst montage. Alla dekaler är konturskurna och monteringsredo.

Montering

Rengör noga ytorna där dekalen skall monteras med T-sprit eller liknande rengöringsmedel. Vi rekommenderar en folieskrapa samt vass kniv för att kunna skära bort delar av dekoren som sticker ut utanför bilens kaross. Om du behöver hjälp med monteringen av dekoren så tveka inte att kontakta oss, vi lämnar gärna en offert för ett proffsigt slutresultat.

Monteringsanvisning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du gillar kanske också…