Webbdesign

Hur ofta har du letat efter information i dag? Var har du letat? I telefonkatalogen, i din dagstidnings annonsdel, i din almanacka eller kanske i alla fall på nätet? En stor del av de flestas privata liv och deras sociala kontakter har flyttats till nätet, på samma sätt är det med affärsverksamhet. Människor samlas på nätet för att umgås, för att utbilda sig och ha roligt – men även för att handla. Därför är det otroligt viktigt att vara där dina kunder finns. Men det gäller inte bara att finnas på nätet, det gäller att din hemsida tilltalar dina kunder. Vi kan hjälpa dig med en design som är som klippt och skuren för dina kunder – och vi kan mer än så….

Till en lyckat presentation på internet hör ett kort och koncist domännamn som är enkelt att komma ihåg och återspeglar din verksamhet. Varför inte börja kolla direkt här hos oss, om din drömdomän är tillgänglig. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med registrering av din domän samt bokning av webbhotell.

Skärmanpassad & Sökmotoroptimerad


Luta dig tillbaka och överlåt det tekniska till oss. En bra hemsida är så mycket mer än bara snygg design. Dina kunder är vana vid att surfa på nätet med många olika enheter, allt från mobiler, surfplattor, datorer, TV:n o.s.v. Det betyder att din webbsida måste vara responsiv och kunna anpassa layouten till alla olika enheter. Det måste gå lika lätt att navigera på din hemsida med hjälp av mobilen som via datorn. Det finns många som pratar om SEO, det handlar om sökmotoroptimering. Självklart fixar vi det åt dig, samt statistik om besökare som hittar din webbplats. Dessutom skall dina kontaktuppgifter vara enkla att hitta och använda. Men allt detta måste inte du tänka på – för det är vårt jobb.

Samma upplevelse på olika enheter

Allt på samma plats och Up To Date


Vi erbjuder även möjligheten att du kan ha din hemsida på vårt webbhotell. Det betyder att din hemsida ständigt uppdateras, den kommer alltså fungera även med nästa generations smartphone och nästa och nästa och … Vi få ser var framtiden tar oss.

WordPress, Webbhotell, Sökmotoroptimerad

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…