Bildekor

Varför behöver man reklam på bilen?


Varför lägga ner pengar på att stripa en bil? Det enkla svaret är att det är den mest kostnadseffektiva reklamen du kan välja. Jämför bara bilreklam med en annons i tidningen. Tidningsannonsen tittar man bara på när tidningen är aktuell, sedan försvinner den bort i återvinningen. Din bildekor visar du upp varje gång du använder bilen – när du parkerar för att äta lunch, när du är hos en kund eller bara åker någonstans, till och med när du är ledig gör bilen reklam. Tveka inte, vi hjälper dig att ta fram en bilreklam som gör att ditt företag syns och fastnar i minnet var du än är.

Syns du i mängden?

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…

Fordonsdekor


Det vi tillverkar mest är fordonsdekor. Man brukar ju säga att övning ger färdighet – och du skall veta att vi har övat en hel del. Du drar nytta av den kunskap vi har samlat under åren. Vi kan hjälpa dig ända från skiss till färdig bildekor. Förslagen anpassar vi efter dina önskningar och din budget, så du får bästa möjliga resultat för pengarna.

Battenburg dekor


Behöver ni förstärkt utmärkning av er fordonspark? Vi anpassar ritningen perfekt till din bilmodell så det blir ett skräddarsytt resultat. Våra reflexfolier är retroreflektiva och godkända för räddningsfordon, polisbilar och ambulanser. Dessutom används folierna för Battenburg dekor på fordon som ofta används av kommuner och Vägverket. Förutom extrema egenskaper när det gäller reflektion och slitstyrka klarar vinylen alla typer av tvätt.

Car wrapping


Ge din bil ett helt ny utseende. Nu för tiden är det nästan lika lätt att byta bilens färg som att byta sina kläder. Vi kan foliera din bil för att skydda lacken och ge bilen en helt unik färg eller struktur (till exempel borstat stål eller kolfibereffekt). Eller vågar du dig på en folie med kameleonteffekt som skiftar färg beroende på blickvinkeln? Men då pratar vi bara om enkel 1-färgs folie, om du är ute efter en ännu speciellare design rekommenderar vi digitaltryckt material. Då väljer du själv färg, mönster eller bilder som skall klä din bil. Självklart hjälper vi dig med designen så reklamen presenterar dig på bästa sett.

Viper Stripes


Förvandla din bil från vanlig seriemodell till racerbil med våra Viper Stripes. Skräddarsy dina Rally Stripes enkelt och smidigt online.

Det här får du hos oss…


Vi vet att nöjda kunder är vår bästa reklam. Därför får du utöver ett professionellt montage av din dekor, även välja mellan olika folieleverantörer. Eftersom vi är ett fristående reklamföretag är vi inte bundna till att använda ett visst märke. Det gör det möjligt att bara leverera det bästa när det gäller livslängd och färgbeständighet. Dessutom få du ett bredare urval av foliefärger från fler tillverkare. Här nedan ser du några av de leverantörer vi använder oss av.

Våra folieleverantörer