Digitala Skyltar & Skärmar

LED/LCD-skärmar

… är ett av de mest populära och effektiva sätten för utomhusreklam. En LED-skärm öppnar helt nya möjligheter för att föra fram ditt budskap. Du är inte fast vid en bestämd text eller bild som med klassisk reklam. Du kan ändra ditt budskap med ett klick i mobilen eller datorn. Dessutom kan du dra nytta av dynamiska rörliga bilder, animationer och filmer. Vi hjälper dig även med att ta fram anpassat innehåll för dina digitala skyltar.

Modulsystem

Vi erbjuder exakt anpassade LED-skärmar, från 100 x 50 cm till storleken av en hel fasad. Detta möjliggörs genom ett enkelt modulsystem där man kopplar ihop mindre skärmar till önskad storlek. Du kan även kombinera ditt budskap med allmän information, som temperatur eller klockslag. Det gör att din skärm genererar ännu fler nyfikna blickar från förbipasserande.

Mångsidig & Flexibel

Våra LED-skärmar har ett brett användningsområde. Vi kan installera dessa inomhus och utomhus, på fasaden eller fristående, på utställningar, mässor eller i skyltfönster. Om du inte vill blockera solljuset eller vyn från ditt skyltfönster, rekommenderar vi våra “transparenta” skärmar. Då behöver du inte avstå från din vackra utsikt, men visar ändå ditt budskap för alla förbipasserande. Som du ser är det bara fantasin (och byggnadsnämnden) som sätter gränser för vår dynamiska visuella skyltning.

BRA ATT VETA

Varför behöver jag en LED-skärm för skyltning istället för en vanlig storbilds-TV? Ljusstyrkan är helt avgörande. Har du försökt att läsa ett meddelande på din telefon utomhus en solig dag? Ljusstyrkan på våra LED-skärmar är många gånger starkare än på en TV. Det gör det möjligt att använda dem utomhus i solen eller inomhus trots stark belysning utan att förlora färgåtergivning eller kontrast. LED-skärmar kan också ge allmän belysning utan något särskilt visuellt innehåll. De kan används till exempel för scenbelysning eller andra dekorativa belysningssätt.

EXEMPEL PÅ TRANSPARENTA SKÄRMAR

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…

Offert LED-Skärm

För att kunna lämna en offert behöver vi bara lite information av dig. Fyll i uppgifterna så återkommer vi med en offert och förslag på den skärm som är mest lämpligt för ditt projekt.

*” anger obligatoriska fält

Namn*

Modulärt system som är enkelt att installera och storleksanpassa

5 gånger ljusstarkare än din mobil eller TV. 500 – 5000+ nits

Pixel pich från P 1.9 – P10. Betala bara för det du behöver.

Solida eller transparenta skärmar som inte blockera sikten åt ett håll.

Visa bild, video och animationer. Vi hjälper dig med att ta fram innehåll.

LED- och LCD-skärmar för inom- och utomhusbruk IP66/ IP65/ IP64 <-> IP43/ IP45/ IP54

Enkelt att ansluta till dator eller styrenhet via USB, nätverk eller WIFI