Köpvilkor


Prisinformation
DalSign New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt inmatningsfel av priser i webbshoppen. Samtliga priser i webbbutiken är inklusive moms.

Leveransinformation
Merparten av produkterna i webbutiken är lagervaror och skickas inom 2-3 arbetsdagar. Om produkterna skall tryckas, broderas eller logomärkas på annat sätt är leveranstiden 1-2 veckor.

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr inkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till ditt företag. Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och frågar om du vill att vi skickar det igen med en ny frakt.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är för närvarande 45 kr inkl. moms, alternativt spårbart företagspaket för 120 kr inkl. moms.

Fakturabetalning för företag och kreditprövning
När du som företagare eller offentligt anställd väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala inom 30 dagar från det att varorna skickats. Köper du via faktura genomförs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning görs. Du får då en kopia på kreditupplysningen på post eller e-post, enligt din preferens.

Betalningsvillkor KLARNA
Betalning för privatkunder och företag görs via Klarna eller kortbetalning. När du som företagare eller offentligt anställd väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala inom 30 dagar från det att varorna skickats. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du betalar direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.  Om du inte betalar innan sista betalningsdag tillkommer en kostnad för betalningspåminnelse och dröjsmålsränta enligt Klarnas betalningsvillkor. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader tillkommer.

Ångerrätt, reklamationer och returrätt
Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans eller utanför säljarens affärslokal. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Vid retur som beror på ett ångrat köp och inte ett fel från DalSign, debiterar vi kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr inkl. moms. Om du önskar returnera en produkt, mejlar du oss på mellerud@dalsign.se. Ångerfristen gäller däremot inte när du köper en specialtillverkad produkt. Har du fått fel produkt eller om produkten är skadad anmäler du detta via e-post. Felaktig vara ska returneras till DalSign New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till DalSign New Wave Profile enligt ovan. De artiklar som är förädlade med logotyp eller annan märkning kan ej returneras.

Kontakt
Frågor kring produkter, betalning eller leveranser m.m.: Kontakta oss på telefon 0530-101 99 eller via mejl till mellerud@dalsign.se


DalSIGN
Kornsjögatan 2
464 31 Mellerud
Org. nr. 670909-0382