Köpvilkor

Prisinformation
DalSign New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt inmatningsfel av priser i webbshoppen. Samtliga priser i webbbutiken är inklusive moms.

Leveransinformation
Merparten av produkterna i webshopen är beställningsvaror med en leveranstid från ca 1-2 veckor. Om produkterna skall tryckas, broderas eller logomärkas på annat sätt tillkommer eventuell tid för detta. Fullständig information finns i den orderbekräftelse som mailas till dig.

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till ditt företag. Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och frågar om du vill att vi skickar det igen med en ny frakt, för närvarande 95 kr inkl. moms.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är för närvarande 65 kr inkl. moms, alternativt spårbar företagspaket för 165 kr inkl. moms.

Betalningsvillkor
Betalning sker via Klarna.

Ångerrätt, reklamationer och returrätt
Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans eller utanför säljarens affärslokal. Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan. Den gäller exempelvis inte när du köper en specialtillverkad produkt. Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till DalSign New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till DalSign New Wave Profile enligt ovan.

De artiklar som är förädlade med logotyp eller annan märkning kan ej returneras.

Kontakt
Frågor kring produkter, leveranser m.m.: Kontakta oss på telefon 0530-101 99 eller via mejl till jorgen@dalsign.se

DalSIGN
Kornsjögatan 2
464 31 Mellerud
Org. nr. 670909-0382