Skyltar

Vilken skylt behöver du?


Din bästa reklam är givetvis ditt väl utförda arbete, eller dina produkter som utmärker sig genom sin kvalitet. Fast produkterna och tjänsterna kan vara hur bra som helst, men om ingen hittar ditt företag blir inget sålt. Men hur vet man vilka skyltar som passar bäst till de egna behoven? Det finns en hel del olika varianter. Därför försöker vi skaffa lite klarhet här nedan.

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…

Standardskyltar & Skyltsystem


Vi börjar med det enklaste. Är du i behov av standardskyltar i de vanligaste storlekarna? Då är du välkommen att kolla i vår webbutik. Vi erbjuder dig skyltar i olika material och utföranden och även skyltsystem för märkning av kontorsrum. Men om dina önskningar är lite mer specifika, tveka då inte att kontakta oss.

Akryl- eller plexiglasskylt med halvtransparent bakgrund jämförd med helt transparent skylt
Plan skylt i PVC eller aluminium (Profil 00) jämförd med kantvikt skylt i aluminium (Profil 01)

Ljusreklam, Fasadskyltar & Bokstäver


Om du behöver skyltar som är specialanpassade till dina behov är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon. Vi visar dig vilka möjligheter det finns att presentera ditt budskap på bästa sätt. Från enkla kantvikta fasadskyltar till bakbelysta bokstäver eller laserskurna ljuslådor med akrylprofil. Eller är du ute efter en hederlig, gammaldags smidesskylt för din gårdsbutik? Vi hjälper dig med varje skyltprojekt från aluminium, plast, akryl, smidesjärn och neonljus eller LED.

Fasadbokstäver utan belysning


Plan aluminium eller akryl

Bokstäver Profil 00

Profil 00 är en obelyst plan bokstav tillverkad av aluminium, natureloxerad aluminium, akryl eller rostfritt. Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med distansstift eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

Bokstäver Profil 01

Profil 01 är en obelyst reliefbokstav tillverkad av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med byglar eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

Belysta Fasadbokstäver


Som dag och natt

Bokstäver Profil 03

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Dioderna monteras på bokstavens vitlackerade bakstycke. Profilen går också att beställa i ett utförande av akryl, där dioderna monterats i ett spår på baksidan.Skylten monteras individuellt med distansbultar, eller på ram lackerad i fasadens färg. Belysningen blir indirekt mot bakgrunden s.k. coronaeffekt.

Bokstäver Profil 04

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som fästes till bokstavens sida med en plåtlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

Bokstäver Profil 06

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som man fäster mot bokstavens sarg med infällda skruvar från sidan på profilen. Akrylfronten folieras med valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven kan separatmonteras eller monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackas i bakgrundens färg.

Bokstäver Profil 08

Bakstycket på bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Dioderna monteras i bokstavens botten och fronten är en i akryl tillverkad motsvarande profil som passar ner i plåtprofilen. Bokstaven kan monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.