Profilprodukter

Exempel

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…

Profilmedia

Nya och klassiska giveaways för organisationer som vill få spridning av sitt varumärke. Profilmedia med tryck skapar varumärkesnärvaro och ökad kännedom. Välj en tryckmetod som lyfter både produkt och varumärke; storlek, teknik och placering av logotyp/budskap/artwork. Kontakta oss om du känner dig osäker!

Om du behöver hjälp med design och layout, hjälper vi dig gärna. Oftast är det helhetsintrycket som avgör hur bra din reklam är. Med vår expertis och dina drömmer hittar vi alla pusselbitar som skapar en fullständig bild av ditt varumärke.


Exponering

Skall det bli beachflaggor eller en rollup, kanske ett partytält med digitaltryck runtom eller en kombination av dessa produkter? Det kan vara svårt att veta vad som passar bäst till ditt event. Men lugn, det är inget problem, kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta produkter som matchar ditt varumärke perfekt.

Produkter för exponering som vepor, beachflaggor, rollups, reklamflaggor och eventtält kan användas som en integrerad marknadsföringsplan av ditt företag. Produkterna fungerar lika bra vid tillfällig- som permanent varumärkesnärvaro på kontoret, mässan, eventet och mötet. Låt oss hjälpa dig med dina funderingar kring expo! BE YOUR BRAND | SHOW YOUR BRAND


Våra Kataloger