Fräsning & Gravyr


Vi konturfräser och skär i de flesta material, från plexiglas och PVC till metall och trä. Valet av material till din skylt är mycket viktigt eftersom det kan ge ditt reklambudskap en ytterligare dimension. Tänk dig till exempel hur eleganta fasadbokstäver i plexiglas kan förstärka ditt varumärke. Eller passar en stilren skylt i borstad aluminium bättre till dina behov? Eller vill du förmedla tankar om hållbarhet och tradition med en konturskuren eller fräst träskylt? Eller skall det vara en kombination av olika material?

Du ser, möjligheterna är obegränsade. Men vi hjälper dig gärna att hitta den lösning som passar dig till hundra procent. Vi lyfter ditt budskap genom gravyr eller fräsning så att det sticker ut, det blir helt enkelt mer än bara en plan skylt. Då blir det exakt rätt form och rätt material på rätt plats!

Vi graverar och fräser i PVC, plexiglas, metall, trä och kompositmaterial

Träskyltar


Träskyltar har många fördelar, framförallt på grund av deras miljövänlighet. Trä lagrar CO2 på ett naturligt sätt och kan brytas ned i naturen. Men det är inte bara miljöaspekter som är avgörande vid valet av din skylt. Det är ju definitivt en bonus att äkta träskyltar även estetiskt smälter in i naturnära miljöer. Du som är privatperson, har ett företag eller jobbar i en kommun är välkommen att kontakta oss. Vi anpassar tillverkningen exakt efter dina behov, det spelar ingen roll om det är en mindre beställning eller ett uppdrag för att hitta rätt i ett helt naturreservat eller i en stad.

Våra träskyltar är värmebehandlade och oljade för en så lång livslängd som möjligt. Texten eller symbolerna fräses direkt in i materialet och fylls sedan med önskad färg. Vi kan även komplettera skyltarna med tilläggssymboler i aluminium eller annat material. Bli inspirerad av videon och glöm inte att kontakta oss.

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…

Offert gravyr & fräsning

Beskriv kort vad du önskar, så återkommer vi med förslag.

Namn(Obligatoriskt)