Klubb- & Idrottskläder

För Världsstjärnor & Vardagshjältar


Från träning till match

Med Craft Teamwear erbjuder vi dig en komplett kollektion med plagg för hela säsongen – för träning i alla väder, uppvärmning och match. Kollektionen är designad för svenska väderförhållanden och innefattar plagg även för de kalla och våta årstiderna. I kollektionen ingår flera varma jackor för uppvärmning, för representationstillfällen eller för spelare och tränare på avbytarbänken. Sortimentet innefattar även regnjackor för träning i våta förhållanden. Men kanske viktigast av allt: Att spela tillsammans med oss medför en trygghet i att veta att optimal prestationsförmåga, tydligare identitet och en förstärkning av klubbkänslan alltid finns nära till hands. Alla dagar året runt.

Tryck, brodyr eller helt egen design


Bläddra i vår katalog CUSTOM – MADE BY YOU

Men det fattas fortfarande ett viktigt steg till den perfekta produkten. Vi hjälper dig att sätta din helt egen prägel på dina kläder. Med vår erfarenhet i reklambranschen hjälper vi dig att hitta det bästa sättet att profilera dig. Det kan var transfertryck, screentryck, brodyr eller sublimering – alltså att printa tyget med vilket motiv som helst innan plagget sys. I samarbete med vårt team, som hjälper dig genom hela processen, skapar vi en unik design till din klubb eller ditt företag. Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.

Borta bäst men hemma fantastisk

Varför ska ni välja just Craft som leverantör?


Det finns en massa svara på den här frågan. Till exempel att vi erbjuder vår kompletta kollektion  för dam, herr och junior. Eller vad tycker du om vår tidlösa design? Eller att vi har svenskt centrallager med stor lagerhållning för snabba leveranser. Eller du gillar kanske vår genomgående höga service. Eller du uppskattar  tillgången till Crafts övriga sortiment med exempelvis underställ och tillbehör. Eller du gör helt enkelt som klubbarna här nedan…

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…

Våra kataloger