Trycksaker


Vi lever i en tid då elektroniska format tar över mycket som tidigare bara fanns i tryckt variant. Dagstidningar läser man på sin läsplatta, sina kontakter sköter man i mobilen, brev skickar man som e-post och reklam ser man på TV. Behöver vi då överhuvudtaget trycksaker? Vi tror att elektronik och tryck inte är motsatser, de komplementerar varann i stället. Elektroniska format är snabba och smidiga, men tryck är tidlösa och ger en känsla av kvalitet. Ett visitkort försvinner inte i nyhetsflödet. Man kan känna en broschyrs blanka yta i handen, istället för att några bilder snabbt svishar förbi på en skärm. Sedan finns det en känsla av att man kan ge sina kunder något fysiskt, något äkta. Därför är vi övertygade om att även dina kunder uppskattar väl utformade trycksaker.

Frågor? Tveka inte att kontakta oss…

Visitkort, Presentkort, Rabattkort & Bonuskort


En visitkort är som ett fingeravtryck, man kan lämna det nästan överallt och det identifierar den som lämnade avtrycket. Har ditt företag ett fingeravtryck? Nu för tiden är det enkelt att beställa visitkort via nätet. Bara 5 minuter, välj mall och typsnitt och dina kort är klara. Vad är det för ett fingeravtryck, när tusentals andra personer använder samma mall som du? Så arbetar inte vi! Vi tar oss tid att skapa ett unikt kort som bara identifierar ditt företag – kvalitet behöver tid att växa.

Flyers & Broschyrer


Flyers och broschyrer är ett utmärkt sätt att presentera ditt företag för potentiella kunder. Du kan använda dessa som utskick, ha dem liggande på disken i dina lokaler eller som informationsmaterial under ett kundsamtal. Vi erbjuder dessa i olika storlekar och format, med eller utan bigningar eller häftade. Genom att bestämma papperskvalitet kan du välja mellan en matt, blank eller högglänsande finish.

Böcker, Block och Almanackor


Det kan kännas som ett för stort projekt att ge ut en bok. Det förstår vi, för det kräver en hel del tid och kunskap från första utkastet, till layoutframtagning och färdig produkt. Men med vår erfarenhet kan du känna dig säker på att den produkt vi skapar tillsammans blir en produkt du är nöjd med. Vi trycker även dina block och almanackor. Block kan vi leverera häftade eller limmade med perforering, numrering, hålade eller i flerpartsutförande med karbonpapper. Vi anpassar layouten helt efter dina önskemål med 4-färgstryck eller svartvit. Du kan också beställa Post-it block i många varianter.