DEKALDESIGNER MINI | Skapa dina egna dekaler online

55.00 kr inkl. moms

Släpp loss fantasin! Skapa dina helt egna dekaler med ett jätteurval av olika typsnitt och färger. I MINI-varianten av DEKALDESIGNERN är arbetsytan max 60 cm. Det betyder att du kan skapa texter med en längd på upp till 60 cm. Om du önskar dig större dekaler välj DEKALDESIGNERN MAXI med en textlängd på upp till 180 cm. Om du behöver hjälp med hanteringen av DEKALDESIGNERN kan du trycka på den lilla informationssymbolen längst upp till höger på arbetsytan.

Alla dekaler är konturskurna utan bakgrund och levereras med appliceringsfolie. Vi använder oss av en av de bästa vinyler på marknaden med 7 års livslängd. Det innebär att dekalerna är lämpliga för bildekor och de tål maskinell biltvätt. Självklart fungerar då dekalerna även för alla andra användningsområden – så länge det inte gäller raketforskning  😉. Vi jobbar på att optimera programmet för mobila enheter, men i nuläget fungerar den bäst på datorer eller läsplattor. Dekalen levereras med monteringsanvisning och verktyg om så önskas.

Beskrivning

Monteringsanvisning

Monteringsanvisning
Rengör ytan som folien ska monteras på. Använd sprit, fönsterputs eller motsvarande. Kom ihåg att ytan skall vara helt torr innan montering.
Låt bärpapperet på baksidan vara kvar. Placera dekalen på önskad plats och fixera med tejp. Större dekaler kan tejpas fast i mitten.
Lyft upp dekalen på en sida och dra bort bärpapperet till mitten. Klipp sedan av papperet i botten och tryck fast dekalens första halva.
Ta bort fixeringstejpen i mitten och montera också dekalens andra sida. Stryk noggrant utåt från mitten. Kom ihåg att hålla ut resten av dekalen en bit från monteringsytan.
Se till att du har skrapat överallt. Nu måste du bara ta bort monteringsfolien och din dekal är på plats.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “DEKALDESIGNER MINI | Skapa dina egna dekaler online”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *